Välkommen till Bergom Såg
Hos oss är du välkommen om du behöver trä- eller byggvaror, vi har allt från grundelement och armering till interiör till yttertak. Vi bygger hus och byggnader och byggelement under märket Bergom Hus. Vi ger dig god service och har ett brett kunnande när det gäller bygg, inredning och trävaror.

Bland våra bygg- och trävaror finns bl.a färdig-målad ytterpanel i valfri kulör eller nya fönster till ditt hus. Vi har tjänster för montering av flera av dina byggvaror och vi hjälper dig med design och byggrådgivning. För designen av ditt hem har vi bl.a golv, färg, tapeter, innerpaneler och innertak. Du hittar kök, vitvaror, bad och bastu hos oss och kan även beställa fönster och dörrbyten. Eller kanske du behöver byta tak? Vi har både plåt och betongtak. Kort sagt vi har ett stort utbud för dig.

Vår specialitet är hus som levereras som färdigmonterat klimatskal så att du kan göra interiören själv. Vill du, kan du även beställa tillval som golv, innerdörrar, kök och vitvaror, bad med kakel och klinker, bastu, kamin och mycket mer, till ditt klimatskal. Vi hjälper dig från idé till ett färdigt hus.

Sedan företaget grundades så har utveckling varit central. Vi har nu tagit steget att utveckla företaget ytterligare och tydliggöra våra olika delar. Det är en resa som vi vill dela med er.

Det viktigaste för oss är kunden och dess behov. Vår ansträngning kommer alltid att vara att tillgodose kundens behov genom att hitta anpassade lösningar.

Varmt välkomna till oss!

Michael Berggren
Platschef