Golv

Klimatsmart kvalitetsgolv från Timberwise eller natur-trägolv från Parlafloor - våra finska leverantörer har något extra!

Interiör höst
Bergom Såg - agentur i Norrland för Timberwise och Parlafloor. Se våra trägolv på plats eller ring och boka tid för att se dem i vårt showroom i Sundsvall!
Klassiskt ekgolv
Satsa på kvalitet från Timberwise

Ditt bästa miljöval - Timberwise erbjuder helt formaldehydfri plankparkett. Virket som används kommer från certifierade skogar. Produkterna är naturligvis PEFC-märkta.

Timberwise uppfyller alla förväntningar du kan ha på ett naturligt trägolv. Ett äkta naturligt Timberwise trägolv är vackrare och trivsammare än något golv du har sett tidigare. Träets levande, unika värme belönar dig igen och igen. Timberwise är en investering som håller.

Stort urval träslag och ytbehandlingsalternativ

Med Timberwise finns det många träslag - bl.a. tall, lärkträ, ek och ask - ytbehandlingsalternativen är också många. Som fogar använder vi den mycket lättmonterade men hållfasta WiseLoc-sponten samt traditionell limfog.
Timberwise-plankparketten är en s.k herrgårdsparkett, det vill säga plankornas ytskikt består av en stav.   Kanternas minimala fasning accentuerar golvets "plankaktighet".
En del av Timberwises fördelar göms i det färdiga golvet under ytan. Till exempel den korslimmade treskiktsstrukturen gör att plankorna nästan inte alls rör sig.

Vi har även kvalitetsgolv från prisvärda Parlafloor! De har bla. de attraktiva skeppsgolvet, som ger rummet karaktär. Se deras nya Natural Collection!

Natural Collection är Parla´s urval av naturoljade parketter, i vilka speciellt framhävs träets genuinitet och egen färg.
Natural Collection formas av åtta förtjusande parkettgolv vars virke är ek, ask och valnöt.
Naturolja är ett miljövanligt ytbehandlingsämne, vilken absorberar in i träet för att skydda golvet.  Naturoljan bibehåller ytan av parketten genuint naturlig. Efter förnyad oljning, förbättras färgtonen och hållbarheten av de naturoljade parketten.

Ladda ner Parlafloor-broschyr som pdf.

Massiva trägolv levereras från DalaFloda. 

Nedan visar vi ett antal interiörbilder från våra kunder som valt våra trägolv!

 

Photo
Ekgolv från Timberwise i privat villa, Ljusdal.
Photo
Timberwise med levande lyster
Photo
Oljat lärkträ, från Timberwise, i fritidshus Höga Kusten
Photo
Äkta träkänsla med slitstark yta, tåligt men med mjuk känsla från Timberwise
Photo
Skeppsgolv från Parlafloor - en av våra specialiteter
Photo
Detaljbild Skeppsgolv, Parlafloor.

Här kan du ladda ner pdf Timberwise Vintage-golv! Vintage_leaflet.pdf

Unikt lock system
5G-ändspontens konstruktion, här visad på Timberwise.
Logon