Tillval
När du väljer att bygga med Bergom Hus finns det många tillval att välja mellan. Detta ger dig som kund en större frihet att bygga just ditt drömhus. Nedan hittar du några av de tillval du kan göra hos oss.
Golv
Här kan du välja mellan parkett, laminat eller vinylgolv från Parla, Tarkett och Arena.
Kök
Vi säljer Hagaköket, ett handgjort kök i modern funktion med hög kvalitet. Det finns många olika sorters kök för alla önskemål. Vi hjälper dig att skapa ett riktigt fint kök. Du får allt uppritat och tydligt presenterat.
Målning
Vi kan mellanstryka, 2 lager, din ytterpanel innan den monteras i fabriken. Efter montaget kan vi erbjuda färdigstrykningen av ditt hus. Du kan även få ett förslag och priser för målning och tapetsering av hela ditt hus.
Uterum
Vi samarbetar med Lindfors glas och metall AB, när det gäller uterum - Anpassade uterum av hög kvalitet. Dina idéer omvandlas till tydliga ritningar där du får en känsla hur det kommer att se ut.
Altan
Du välja till ditt skräddarsydda altanbygge till fast pris. Mät upp och kom med en skiss så hjälper vi dig att räkna ut materialåtgång.
Garage eller Carport
Vi bygger ditt garage eller carport till en fast kostnad. Garage och carportar ritas i samband med huset så att det skall matcha och täcka dina behov.
Bad & Dusch
Vi har flera trevliga alternativ när det gäller bad och dusch från ledande leverantörer. Badrumsmöbler finns från Hafa med flera.
Attefallshus
Vill du få ytterligare utrymmen så kan ett attefallshus vara en god idé. Du kan välja mellan en byggsats, klimatskal eller inflyttningsklart hus.

Vitvaror
Vi har alla vitvaror från Cylinda. Här kan du välja allt från spis, diskmaskin till vinkyl.
Kakel & Klinker
I Sundsvallsregionen samarbetar vi med Höganäs och Golvettan när det gäller kakel och klinker. De har tätskikt och ett stort urval av kakel, klinker, fogar och kunnig personal. I övriga Sverige så löser vi det med närmaste kompetenta handlare. BKR

Trappa & Snickerier
Vill du slippa att transportera hem byggmaterialet så kan du boka en hemleverans.
El
Vill du få hjälp med el-installation och belysning så kan du göra detta val. Du får ett förlag och en offert på el-installation och material.
VVS
Här kan du välja mellan olika val från flera olika tillverkare.
Grundläggning
Tillsammans med våra duktiga entreprenörer kan vi bygga en stabil grund för ditt hus.
Mark & Trädgård
Vill du få den där fina trädgården med grusgångar och rabatter samt en juste parkering till din bil är detta rätt val.
Allt arbete offereras innan. Det som inte går att ge exakt pris på görs på löpande räkning med regelbunden återkoppling till dig som kund.